luni, 11 iulie 2011

Facebook vs Google



In timp ce China negociaza cu Facebook pentru cumpararea de actiuni in valoare de 1,2 miliarde de dolari gigantul Google pregateste arma secreta "The Google + Project". Odata ce China va putea face "cartile" pe Facebook vor intra tot felul de cenzuri "comuniste" , dar nu e nici o problema cat timp avem o alternativa de la



Read more...


vineri, 8 iulie 2011

Wallpapers pentru toti (2)



Dupa cum au aratat statisticele se pare ca au avut un impact destul de mare imaginile de vinerea trecuta, asa ca astazi am ales o alta serie de 10 wallpapers pentru saptamana care urmeaza.

Read more...


Totul despre calculator (partea 1)



           
            Toţi ştim că trăim în era digitală şi am ajuns în stadiul în care noi venim cu ideile şi calculatoarele “compileaza” acele idei. Pirateria (nu o încurajez, doar o laud) are rolul ei în aceste zile când programele instalate pe un calculator au o valoare de până la câteva zeci de ori decât “aparatul” pe care rulează. Dacă vreţi să vă familiarizaţi cu un software care costă ceva bani vă recomand varianta trial, chiar dacă nu poţi învăţa tot ce poate face un program complex în 30 de zile.  În cazul în care acel program vă ajută să câştigaţi mai mulţi bani decât preţul lui este recomandat să folosiţi varianta originală.


Read more...


luni, 4 iulie 2011

Un pas inainte, Chromebook!




Google a anuntat ca, laptopurile care contin ca sistem de operare Chrome vor fi lansate pe piata in aceasta luna.Noile notebook-uri Chromebook, dezvoltate in principal pentru navigarea pe internet, sunt produse de Samsung(Coreea de Sud) si Acer(Taiwan).

Read more...


sâmbătă, 2 iulie 2011

Stiati ca ?




        Romania, este a patra tara din lume ca viteza de download?In ultimii ani, Romania a ajuns sa aiba al patrulea cel mai rapid internet 
din lume.Nu numai asta, dar din cauza concurentei, Romania are si unele dintre cele mai mici tarife din lume, fara limita de download si upload. Om fi noi in spatele Japoniei in acest domeniu, dar ne putem mandri cu tarife chiar de 100 de ori mai mici decat ale lor.
Aceasta...anomalie a avut un impact major asupra pirateriei autohtone.In primul rand, a eliminat intermediarii si a adus pirateria in casele noastre.Pe langa faptul ca acum totul este mult mai complicat pentru autoritatile care ar trebui sa combata acest fenomen, oamenii au ajuns, datorita timpului scurt in care pot download-a orice, sa nici nu mai realizeze ca este ilegal. Nu de putine ori am observat copii cu cate 10-20 de jocuri instalate, de care-si bateau joc, acum deschideau unul, acum deschideau altul, acuma injurau...fara noima, in cautarea undei satisfactii instant din care nici macar nu intelegeau ceva.O fii oare un rau adus de prea mult bine?...

Read more...


vineri, 1 iulie 2011

Wallpapers pentru toti!



A trecut o saptamana si e momentul sa ne relaxam putin. Pentru asta am ales cateva wallpapers care sa te  duca cu gandul departe de civilizatie si de stres.


Read more...


CAT DE PERIODIC TREBUIE SA VA CURATATI CALCULATORUL?




Atunci cand iti cumperi un calculator de la magazinele de specialitate ti se recomanda (in general) si deasemenea este scris si in certificatul de garantie ca PC-ul sa fie curatat odata la 6 luni. Nu mi se pare o idee indrazneata doar pentru a face bani din curatarea lor, trebuie sa intelegem faptul ca un calculator in sine este format din circuite, parti electronice si electrice, metal, in general componente care conduc curentul electric, automat praful este atras electrostatic si se depunde pe componente, uneori practic se lipeste devenid una cu “componenta”. Drept urmare nu putem spune ca nu avem nici un beneficiu dupa o curatare temeinica a calculatorului. Sunt sigur ca daca s-ar respecta specificatiile date de producator, totul ar merge OK (in cele mai multe cazuri).

Read more...