luni, 4 iulie 2011

Un pas inainte, Chromebook!




Google a anuntat ca, laptopurile care contin ca sistem de operare Chrome vor fi lansate pe piata in aceasta luna.Noile notebook-uri Chromebook, dezvoltate in principal pentru navigarea pe internet, sunt produse de Samsung(Coreea de Sud) si Acer(Taiwan).


Dispozitivele care folosesc sistemul de operare Chrome faciliteaza utilizarea aplicatiilor de pe internet, fara a stoca software ca Outlook, Word sau Exel direct pe PC.
Aplicatiile, jocurile, fotografiile, muzica, filmele si documentele vor fi accesibile, indiferent de locul in care se afla utilizatorul, care nu trebuie sa isi mai faca griji despre pierderea computerului sau backup-ul pentru fisiere. Chrombook va putea fi utilizat timp de 24 de ore la o singura incarcare, astfel incat nu va mai fi nevoie ca utilizatorul sa ia cablul de alimentare peste tot –promit oficialii Google. In plus, optiunea 3G va asigura oriunde conectarea la internet. Laptopurile Chromebook vor fi disponibile incepand cu 15 iunie, mai intai in Statele Unite, Marea Britanie, Franta, Germania, Olanda, Italia si Spania.
Preturile estimate sunt de la 429 $(Samsung WiFi),499$ (Samsung 3G) si 349$ (Acer WiFi).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu