miercuri, 29 iunie 2011

Care este cel mai bun browser?



Chiar daca traim in era internetului nu multi stiu sa foloseasca internetul cum trebuie. Am auzit de la oameni ca nu au google instalat in calculator sau ca nu mai merge facebook-ul. Noi in privinta asta putem decat sa va instalam un browser si restul depinde de client. Zilele astea am avut niste probleme cu compatibilitatea unui site pe internet explorer si am zis sa fac un mic studiu despre browsere. Va voi prezenta un top de 5 browsere:

 Primul loc este ocupat de Safari, browserul folosit de cei de la Apple. Interfata este simpla, nu foarte personalizata dar are o viteza superioara fata de celelalte. Odata cu instalarea browserului se instaleaza si un modul de actualizare ca sa fiti la curent cu versiunea actuala de pe piata.

2. Locul 2 este ocupat de Chrome. Interfata este simpla si bara de adresa si de cautare este aceeasi. Deasemenea se instaleaza un modul de actualizare si nu are optiunea de instalare personalizata.

3. Pe locul 3 este Opera. Fiind un browser care isi face treaba bine pentru useri care nu se complica prea mult.

4. Pe 4 se afla Firefox. Are o viteza decenta si are extensii pentru a multumi fiecare mofturos. Pentru randament maxim userul trebuie sa aiba cunostiinte mai avansate. 

5. Pe ultimul loc se situeaza Internet Explorer. Parerea mea ...este browserul care il folosesti pentru a descarca alt browser. Este cel mai popular din cauza integrarii lui in Windows. 


Acestea sunt browserele principale restul sunt facute pe baza unui browser de mai sus. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu